Obtén el visor de Flash

Conveni de col·laboració Caixa Popular- Ideco Horta Sud

15 de mayo de 2014
Caixa Popular i l’Ideco de l’Horta Sud signen un conveni de col•laboració per a fomentar la investigació en la comarca
Caixa Popular i l’Institut d’Estudis Comarcals (Ideco) de l’Horta Sud han signat un conveni de col•laboració per a fomentar la cultura i la investigació en la comarca. L’acord l’han subscrit el Delegat de la Zona de l’Horta Sud de Caixa Popular, Francisco Montesa, i el president de l’Ideco, Francesc Martínez, en un acte celebrat ahir al municipi d’Alaquàs.
Mitjançant aquest conveni Caixa Popular col•labora en el patrocini del Premi d’Investigació de l’Horta Sud organitzat per l’Ideco, així com en l’edició dels treballs guanyadors que són editats en la col•lecció Monografies de l’Horta Sud. A més, les dos institucions han acordat cooperar en programes relacionats amb la realització d’estudis d’investigació al voltant d'aspectes històrics, artístics, ecològics, arqueològics, econòmics, etc. de l’Horta Sud, així com a Intercanviar estudis, treballs i publicacions relacionades amb les matèries esmentades.
En la signatura del conveni van estar també presents el director de la sucursal d’Alaquàs de Caixa Popular, Pep Cuenca, i la secretaria de l’Ideco, Presen Sena. En l’acte l’Ideco va fer entrega a Caixa Popular d’un lot de llibres de la col•lecció Monografies de l’Horta Sud i l’últim número de Annals, revista de investigación editada per l’IDECO.
L’esmentat conveni és fidel als compromisos socials i de vertebració comarcal d’ambdues institucions. Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit valenciana arrelada a la comarca, té entre els seus objectius el foment d’aspectes socials i culturals per a millorar la societat valenciana, especialment els pobles i barris on té implantació. Per la seua banda, l’Ideco, com a associació sense ànim de lucre, té com a finalitat la investigació històrica, sociològica, etnogràfica i científica dels vint municipis que conformen l’Horta Sud.

Alaquàs, 15 de maig de 2014